Coop Genossenschaft

Traineeprogramm Gastronomie

📍 4053 Basel

Eins von 546 Stellenprofilen beim Arbeitgeber Coop Genossenschaft

Rolle und Verantwortlichkeiten

Stages in six different business areas (Coop Restaurants, Marché Restaurants, TwoSpice, Bell Food Group, Betty Bossi and Bâle Hotels). Support in operational activities such as F&B projects, reopening and new openings, industrial production processes, recipe developments, and much more. Participation and leadership in various projects of all kinds. Internal professional training (procurement, process knowledge, project management, self-competence). Regular exchange with other trainees as well as development discussions.

Team / Beschreibung

We offer you a modern, dynamic working environment where you can contribute your skills and personality every day and make a difference. For mutual success. For a common future.

Qualifikationen und Fähigkeiten

  • Frisch abgeschlossene Hotelfachschule mit Verständnis für die System-Gastronomie und nationale Strukturen

  • Hohe Eigenmotivation

  • Vernetztes Denken

  • Belastbare und pragmatische Persönlichkeit

  • Wille (Führungs-) Verantwortung zu übernehmen

  • Ausgeprägte Kommunikations- und Sozialkompetenzen

  • Freude, etwas zu bewegen

  • Gute Kenntnisse einer zweiten Landessprache

  • Interesse an F&B-Tätigkeiten (Operativ, Entwicklung etc.)

  • Bereitschaft zu hoher Mobilität