Traineeprogramm Gastronomie
📍 4053 Basel
Rolle und Verantwortlichkeiten
Stages in six different business areas (Coop Restaurants, Marché Restaurants, TwoSpice, Bell Food Group, Betty Bossi and Bâle Hotels). Support in operational activities such as F&B projects, reopening and new openings, industrial production processes, recipe developments, and much more. Participation and leadership in various projects of all kinds. Internal professional training (procurement, process knowledge, project management, self-competence). Regular exchange with other trainees as well as development discussions.
Team / Beschreibung
We offer you a modern, dynamic working environment where you can contribute your skills and personality every day and make a difference. For mutual success. For a common future.
Qualifikationen und Fähigkeiten
Frisch abgeschlossene Hotelfachschule mit Verständnis für die System-Gastronomie und nationale Strukturen
Hohe Eigenmotivation
Vernetztes Denken
Belastbare und pragmatische Persönlichkeit
Wille (Führungs-) Verantwortung zu übernehmen
Ausgeprägte Kommunikations- und Sozialkompetenzen
Freude, etwas zu bewegen
Gute Kenntnisse einer zweiten Landessprache
Interesse an F&B-Tätigkeiten (Operativ, Entwicklung etc.)
Bereitschaft zu hoher Mobilität